YARDIM MASASI

BİZ DE VARIZ Derneği STÖ Yardım Masası aşağıda yazılan konu başlıklarından Size Destek Verebilir:

• AB ile ilgili merak ettikleriniz

• Ortaklık kurma (bölgesel düzeyde)

• Hukuki sorular ve idari düzenlemeler

• Dernek ve vakıf mevzuatı

• Görünürlük ve iletişim

Nasıl başvurulur?

Destek almak ve Yardım Masasına soru sormak için.info@bizdevarizdernegi.orgAdresinden bize e-posta gönderebilirsiniz.

Nasıl Başvurulur?Yardım Masası'ndan destek almak, sorularınızı iletmek amacıyla bize info@bizdevarizdernegi.org e-mail hesabından ulaşabilirsiniz.

Yardım Masası Çalışma İlkeleri:Yardım Masası'ndan destek almak, sorularınızı iletmek amacıyla bize info@bizdevarizdernegi.org e-mail hesabından ulaşabilirsiniz.

Yardım Masası Karadeniz Bölgesi’nde her alanda çalışan STÖ ve sivil girişimlere hizmet vermeyi hedefler. Yardım masası tüm sivil toplum örgütlerine eşit mesafe ilkesiyle çalışır, sadece aciliyetin söz konusu olduğu durumlarda sorular arasında önceliklendirme yapılabilir.

Başvuran, sorusu yardım masasına ulaştığında, sorunun ulaştığına dair 2 iş günü içinde bilgilendirilir. Başvuru sahiplerine geri dönüş süresi prensip olarak 3 iş günüdür. Farklı uzmanlık gereken sorularda yanıtlar için geri dönüş süresi en çok 10 iş günüdür.

Yardım masası gizlilik ilkesiyle çalışır; yardım masasına ilettiğiniz sorular başka kurum ve kişilerle paylaşılmaz. Gerekli durumlarda sıkça sorulan sorular kapsamında anonim olarak kullanılır.